Home Om

Om

Vi tror alle på held, ikke? Godt held, uheld, ærgerligt held… Det findes bestemt! Mange af os vil have noget i vores liv som vi udnævner til at give ‘lykke’. Det kan være de særlige underbukser du havde på da du vandt et pokerspil. Det kunne være en lille maskot som hjalp dig med at klare dine eksaminer. Måske er det bare et lykketal som du altid vælger først, når det gælder lotteriet.

Hvis det er et lykketal så er du ikke alene! Millioner af mennesker verden rundt har et lykketal – fra 0 til uendeligt. Mit er 23 hvis du vil vide det! Det er det ene tal der betyder noget for os; måske er det en særlig dag eller måske har du haft held med det før. Men hvor kommer besættelsen af held og lykketal fra? Du vil måske være forbavset over at lære at det ikke er en ny ting. Lykketal har eksisteret i ret lang tid! Faktisk, så kan du læse om deres historie her.

Så, udforsk lykketal og opdag en verden af spændende facts fra hele verden. Hvorfor giver tallet 8 så meget lykke i Japan? Stoler nogen faktisk på tallet 13? Det hele er her og meget, meget mere.

Glem heller ikke at stemme – vi vil finde ud af hvad det mest populære lykketal i verden er (jeg vil vædde med at jeg kan gætte det)!