Home Betingelser for brug

Betingelser for brug

Dette Vilkår for brug politik er at sikre, at besøgende kan få den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Enhver fundet bryde betingelserne for brug kan være blokeret eller forbud mod at besøge webstedet i fremtiden. Vi forbeholder os ret til at opdatere denne politik til enhver tid uden forudgående varsel. Vend tilbage ofte for opdateringer.

Sidst opdateret: & nbsp; 12. maj 2016

Indhold

Den findes på dette websted indhold er copyright Lucky-Numbers.co.uk og må ikke kopieres eller gengives overalt. Dette omfatter alle afstemninger, meningsmåling resultater, skrevet tekst, billeder, logoer, videoer, quizzer og forskning. Vi forbeholder os ret til at følge DMCA procedurer bør nogen af vores indhold findes på et andet websted.

Afstemninger og kommentarer

Ved at bruge dette websted accepterer du at følge reglerne, når det kommer til stemmeurnerne, quizzer og kommentere system. Vi vil blokere eller forbyde nogen fundet bryde disse regler eller forårsager skade eller lidelse for andre. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du:

  • Hvis du ikke vil opildne had til en person eller organisation via kommentere systemet
  • Hvis du ikke foretage nogen usmagelige kommentarer en person eller organisation
  • Hvis du ikke misbruge polling eller quiz faciliteter
  • Hvis du ikke vil forsøge at infiltrere hjemmesiden med eventuelle bugs, vira eller malware
  • At opfører dig på en ordentlig måde på alle tidspunkter – Trolde bliver forbudt
    Vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle kommentarer, meningsmåling eller quiz svar, der overtræder disse regler.

Information

Alle oplysninger findes på denne hjemmeside er kun til underholdning og kan ikke bruges som forskning hvidbøger eller til at hjælpe du få heldige ‘på kasinoet. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle problemer, der måtte opstå fra at bruge indholdet på denne hjemmeside, herunder tabt arbejdsfortjeneste.